•  دیکشنری رمزگشایی چین تصویر مارینا رودیاک نویسنده پنجم کتاب دیکشنری رمز گشایی چین
    ‌ ‌ 0 ‌ ‌ ‌ ‌ 3
  •  دیکشنری رمزگشایی چین تصویر مالین عود، نویسنده چهارم کتاب
    ‌ ‌ 0 ‌ ‌ ‌ ‌ 3
  •  دیکشنری رمزگشایی چین تصویر کاتیا درینهاوزن Katja Drinhausen نویسنده دوم کتاب
    ‌ ‌ 0 ‌ ‌ ‌ ‌ 3
  •  دیکشنری رمزگشایی چین تصویر دیوید باندورسکی نویسنده اول کتاب
    ‌ ‌ 0 ‌ ‌ ‌ ‌ 3
  •  دیکشنری رمزگشایی چین تصویر جرکر هلستروم Jerker Hellström نویسنده سوم کتاب
    ‌ ‌ 0 ‌ ‌ ‌ ‌ 3
  •  دیکشنری رمزگشایی چین تصویر پشت جلد کتاب به زبان انگلیسی
    ‌ ‌ 0 ‌ ‌ ‌ ‌ 3
  •  دیکشنری رمزگشایی چین تصویر روی جلدکتاب به زبان انگلیسی
    ‌ ‌ 0 ‌ ‌ ‌ ‌ 3
  • کتاب رمزگشایی چین در واقع یک نوع دیکشنری تخصصی برای چین درک معنای اصلاحات رسمی چینی است که به عنوان مفاهیم  کلیدی در روابط بین‌الملل و همکاری توسعه به کار برده می شود . به عنوان نمونه وقتی شی جین پینگ رئیس جمهور چین از حاکمیت قانون صحبت می کند، منظورش دقیقا چیست؟ یا منظور مقام های چینی " چند جانبه گرایی در سطح بین الملل"  را چگونه تعریف می کنند؟ منظور از ارزش های اصلی سوسیالیستی چین شامل دموکراسی و آزادی چیست و محدوده آنها کدامند؟   همچنین سند شماره 9 چینی ها چیست و چرا ارزشهای جهانی را که در غرب ساخته شده اند، رد می کند ؟ و منظور از "جامعه ای از آینده مشترک برای نوع بشر" چیست؟

    ‌ ‌ 0 ‌ ‌ ‌ ‌ 6
  • در این  فرهنگ لغت 26 اصطلاح  رایج و مهم در ادبیات سیاسی چین امروز توضیح داده شده است. این فرهنگ واژگان  توسط گروهی از متخصصان چینی تالیف شده که، مجموعه ای از اصطلاحات پرکار برد را با تفاسیر بسیار متفاوت بین دموکراسی های لیبرال و چین به خوانندگان عرضه می کند. نویسندگان بر اساس پژوهش های دانشگاهی  قبلی که در فرهنگ لغت به آنها ارجاع داده شده و تأیید شده است، و همچنین چندین دهه تجربه شخصی از کار با چین این کتاب را تالیف کرده اند.

    ‌ ‌ 0 ‌ ‌ ‌ ‌ 6
  • مخاطبان مورد نظر این فرهنگ لغت، سیاستگذاران و پژوهشگران و تحلیل‌گران  مؤسساتی در جهان هستند که درگیر گفتگو و تبادل نظر با چین هستند. درواقع این فرهنگ لغت به درک بهترگفتمان رسمی چین کمک می کند و به عنوان یک منبع مرجع برای توسعه استراتژی و ارتباطات است. به طور خلاصه، این  فرهنگ لغت امکان تعامل آگاهانه تری را در مذاکرات با طرف چینی فراهم می کند. هر مدخل، تعریف مختصری از یک اصطلاح را ارائه می‌کند و به دنبال آن، تحلیلی طولانی‌تر از زمینه تاریخی و سیاسی که این اصطلاح در آن تکامل یافته است، ارائه می‌کند.

    ‌ ‌ 0 ‌ ‌ ‌ ‌ 6
  • نویسنده پنجم مارینا رودیاک استادیار در مطالعات چینی در دانشگاه هایدلبرگ است و در حال حاضر به عنوان موقت استاد جامعه و اقتصاد چین در دانشگاه گوتینگن آلمان ندریس می کند. تحقیقات او بر روابط خارجی چین متمرکز است . کمک و همکاری توسعه بین المللی و گفتمان سیاست خارجی جمهوری خلق چین کوضوع اصلی مطالعات او به شمار می رود.  او پیش از این برای آژانس آلمان برای همکاری های بین المللی طی دهه سالهای دو هزار  در پکن و در بیشکک کار کرده است. او مطالعات مدرن و کلاسیک چینی و حقوق عمومی را در هایدلبرگ و شانگهای خواند و دارای مدرک کارشناسی ارشد و دکتری در مطالعات چینی از دانشگاه هایدلبرگ است.

     

     
    ‌ ‌ 0 ‌ ‌ ‌ ‌ 6
  • مالین عود،  نویسنده چهارم مدیر دفتر استکهلم موسسه حقوق بشر و حقوق بشر رائول والنبرگ است. جایی که او همچنین ریاست برنامه چین شناسی موسسه را بر عهده دارد. او در زمینه حقوق بشر و حقوق کار فعالیت می کند، توسعه پایدار در چین برای بیش از 20 سال در ظرفیت های مختلف، و در پکن مستقر بود. او زبان چینی، حقوق چین و حقوق بین‌الملل حقوق بشر را در لوند، کونمینگ لندن ، فراگرفته است. و دارای مدرک کارشناسی ارشد در توسعه بین المللی از دانشگاه ملبورن است. مالین عضوی از هیئت های مشورتی موسسه مرکاتور برای مطالعات چین و سازمان غیردولتی چینی بولتن کار مستقر در هنگ کنگ است.

     
    ‌ ‌ 0 ‌ ‌ ‌ ‌ 6
  • جرکر هلستروم Jerker Hellström  نویسنده سوم مدیر مرکز سوئد برای مطالعات چین است، جایی که بر روی روابط و سیاست های صنعتی چین تمرکز دارد. او قبلا به عنوان معاون مدیر تحقیقات در وزارت دفاع سوئد کار می کرد.آژانس تحقیقاتی (FOI)، جایی که او ریاست برنامه آسیا و خاورمیانه را بر عهده داشت. طی سال های 2014-2015، Jerker به عنوان معاون مدیر دفتر تحلیل استراتژیک وزارت امور خارجه سوئد، جایی که او کار می کرد مسئولیت میز تحقیقات چین را در اختیار داشت. جرکر که به عنوان خبرنگار رویترز در شانگهای و استکهلم از 2001-2008. کار کرده است

    ‌ ‌ 0 ‌ ‌ ‌ ‌ 6
  • نویسنده دوم کتاب، کاتیا درینهاوزن  رئیس برنامه سیاست و جامعه در موسسه مطالعات چین مرکاتور  است. تحقیقات کاتیا بر توسعه سیستم قانونی و حاکمیتی چین، از جمله حاکم دیجیتال تمرکز دارد. امنیت و حقوق بشر در چین از جمله موضوع هایی است که کاتیا دنبال می کند.او  به تحصیل در رشته چین شناسی  و همچنین حقوق چینی و شناخت روابط  بین المللی چین مشغول است. فوق لیسانس  از دانشگاه علوم سیاسی و حقوق چین است. 

    ‌ ‌ 0 ‌ ‌ ‌ ‌ 6
  • دیوید باندورسکی سرویراستار کتاب مدیر پروژه رسانه چین است، یک سازمان تحقیقاتی مستقل که متخصص است. در مطالعه رسانه‌های چینی زبان و گفتمان حزب کمونیست چین (ح‌ک‌پی) هر دو در PRC و در سطح جهانی شناخته شده است . از کتاب‌های او می‌توان به اژدها در دهکده الماس (پنگوئن/خانه ملویل) اشاره کرد.از جمله مقالات مهم او مقاله توسعه شهری در چین و روزنامه نگاری تحقیقی در چین است. 

     
    ‌ ‌ 0 ‌ ‌ ‌ ‌ 6
  • این کتاب درس های زیادی برای مخاطبان خود به ویژه مسئولین و روسای ادارات و نهادها و شرکتها دارد که از جمله ان «مطمئن ترین و ضروریترین شیوه برای کاستن از آثار شوم تصمیمهای نابخردانه برنامهریزان مرکزی، روی آوردن آنان به تواضع و مقیم شدن در سرزمین «شنیدن» – به جای اسکان دائمی در سرزمین سخن گفتن و راه حل دادن – است. تنها شنیدن حرف مردم از پیر و جوان تا عامی و دانشمند است که مدیران متوهم  را از ارزشمندترین گنجینه حکمت ها و راه حل ها برخوردار می کند و بهترین و ارزانترین راهکارها را در دسترس آنها قرار می دهد. »

    ‌ ‌ 0 ‌ ‌ ‌ ‌ 9
  • کتاب «حکومتها چگونه به دنیا مینگرند؟» اشارهای هوشمندانه و مختصر به مهم ترین جنبه این ویرانگریهای بشر امروزی است که از چنته حکومتها صادر میشود. درک تمام و کمال پیام کتاب، مستلزم مطالعه کتاب از آغاز تا پایان است، یکی از مهمترین پیامها و درسهای کتاب که برای حکومتیان و مجریان برنامهها و طرحهای حکومتی بسیار گرانقدر است درک این واقعیت است که  در هر برنامه و فکر ظاهراً عالی ولی اغلب توخالی، عقل آحاد مردم و دانش ژرف عملی آنها باید بر عقل کوتاه و منفعت طلبانه مسئولان و مجریان ترجیح داده شود. عقل چندصد یا چند هزار ساله مردم محلی و آشنایی ایشان با ملاحظات ظریف و دقیق در هر محل، علاوه بر آنکه سخیف و پیش پا افتاده نیست، اغلب بسیار ریشه دارتر و دوراندیشانهتر از تخیلات سرهمبندی شده و ناشیانه بوروکراتهای مرکز است 

    ‌ ‌ 0 ‌ ‌ ‌ ‌ 8