• تاریخ فرودستان: جستارهایی در تاریخ اجتماعی کارگری و ملی ایران این کتاب رو به نظرم هر کسی که به تاریخ پس از مشروطه‌ی ایران علاقمنده باید بخونه. آقای اتابکی در تاریخ فرودستان سیر آگاهی طبقاتی رو‌ و تاثیر اون بر اتفاقات کلان مملکت نشون میده و اینکه قشر به حاشیه ران
    ‌ ‌ 0 ‌ ‌ ‌ ‌ 5
  • این کتاب رو به نظرم هر کسی که به تاریخ پس از مشروطه‌ی ایران علاقمنده باید بخونه. آقای اتابکی در تاریخ فرودستان سیر آگاهی طبقاتی رو‌ و تاثیر اون بر اتفاقات کلان مملکت نشون میده و اینکه قشر به حاشیه رانده شده، آنانکه از دید تاریخ پنهانن رو این بار به حساب میاره و تاثیر گسترده‌ای که در مجبور کردن دولتهای مستبد برای احقاق حقوقشون داشتن، مبارزشون برای آزادی، بدست آوردن حق حیات به عنوان انسان در شرایطی که از حداقل حقوق انسانی برخوردار نبودن. مبارزه، تبعید، اعتصابات خونین و... که نه تنها سر انجام به ملی شدن صنعت نفت منجر شدن بلکه هنوز هم تاثیرشون بر حیات کارگران و قوانین کار امروز ایران مشهوده. 

    ‌ ‌ 0 ‌ ‌ ‌ ‌ 33
  • هنر همان چیزی است که امکان تحمل زندگی را برای انسان فراهم میکند زیرا حجابی مهرآمیز بر چیزی می‌کشد که در حالت عریان بیش از حد هولناک و بیش از حد خام به نظر می‌رسد و به کل فاقد آن معنایی به نظر می‌آید که آدمی چنان مشتاق در پی آن می‌گردد. چنان که نیچه در آثار متأخرش می‌گوید « وظیفه‌ی انسان این است که زندگی خود را به اثری هنری تبدیل کند».

    ‌ ‌ 0 ‌ ‌ ‌ ‌ 13