در محضر لاهوتیان: رهنمودهای عارف بصیر و سالک روشن‌ضمیر حضرت جعفرآقا مجتهدی به انضمام گفتگوی عرفانی با حضور معنوی ده تن از عارفان پرآوازه شیعی (دوره 2جلدی)
زبان: فارسی
رده‌بندی دیویی: 297.8924
سال چاپ: 1385
نوبت چاپ: 1
تیراژ: 5000 نسخه
قطع و نوع جلد: وزیری (گالینگور)
کد کتاب در گیسوم: 1411389
توضیح کتاب:
این اثر در پنج بخش تدوین شده است: 1) سیره اخلاقی و شیوه سلوکی آیت الله «جعفر آقای مجتهدی»، 2) رهنمودهای «اخلاقی» و «سلوکی» آیت الله مجتهدی؛ 3) رهنمودهای ولایی و معرفتی آیت الله مجتهدی؛ 4) خاطره‏های ماندگار؛ 5) گفتگوی عرفانی با حضور معنوی ده تن از عارفان بلندآوازه روحانی. در این گفتگو سؤالاتی درباره مقوله‏های اخلاقی، تربیتی، اجتماعی، سلوکی، عرفانی و توحیدی مطرح گردیده و پاسخ آنها از میان آثار چاپی و دست‏نوشته‏های خطی این شخصیت‏ها و کتاب‏هایی که درباره آنان نگارش یافته، بیرون کشیده شده است.
موجود شد خبرم کندرخواست تهیهافزودن تـصویرافزودن محـتواکــتاب رو دارمثبت برای فروشافزودن به کتابخانهاصلاح اطلاعات کتاب
برچسب‌های کتاب در محضر لاهوتیان: رهنمودهای عارف بصیر و سالک روشن‌ضمیر حضرت جعفرآقا مجتهدی به انضمام گفتگوی عرفانی با حضور معنوی ده تن از عارفان پرآوازه شیعی (دوره 2جلدی)
اسلام
تاریخ تصوف
تصوف و عرفان
دین
دین شناسی تطبیقی و ادیان
سرگذشتنامه‌های فردی عرفا
عارفان، صوفیان
عرفان - ایران - سرگذشتنامه
مجتهدی، جعفر، 1374 - 1303 - سرگذشتنامه