بنام خداوندبخشنده ومهربان

منوی اصلی

کامپیوتروترفند

کدهای جاوااسکریپت

داستانک

مطالب عمومی

آمارسایت

ارتباط باما

: info@gisoom.com
sarbazras@yahoo.com

لطفا نظریادتون نره

برای ارسال نظر،درصورتیکه
 ایمیل ندارید  ایمیل فرضی زیر را کپی و وارد نمائید

example@gisoom.com

پیام

سؤالی که هیچ انسانی نمی توانست پاسخ دهد

یک مهندس و یک برنامه نویس در یک هواپیما هم سفر بودند و هواپیما به علت مشکلات جوی وآب و هوایی با سرعت بسیار پایین حرکت میکرد.برنامه نویس که بسیار خسته شده بود و حوصله اش سر رفته بود، به مهندس رو کرد و گفت : « من به شما یک بازی پیشنهاد میکنم تا هم حوصله مان سر نرود و هم تبادل اطلاعات داشته باشیم.» برنامه نویس که مهندس را بدون هیچ واکنشی مشاهده کرد ادامه داد :« بازی به این صورت است که من یک سؤال از شما می پرسم ؛ اگر شما نتوانستید سؤال را پاسخ دهید باید 5 دلار به من بدهید و اگر شما سؤالی پرسیدید و من نتوانستم به سؤال شما پاسخ دهم من 5 دلار به شما میدهم. » مهندس گفت :« از پیشنهاد شما خیلی ممنونم اما از آنجا که بسیار خسته هستم و خوابم می آید تمایلی به بازی کردن ندارم.» مهندس این را گفت و رویش را برگرداند تا استراحت کند.

حدود نیم ساعت گذشت و برنامه نویس دوباره صحبت خود را آغاز کرد: « بسیار خوب . قانون بازی را تغییر می دهم. اگر شما نتوانستید سؤال من را پاسخ دهید 5 دلار به من بدهید و اگر من نتوانستم سؤال شما را پاسخ دهم 50 دلار به شما میدهم.» مهندس نگاهی به برنامه نویس انداخت و سپس پیشنهاد او را پذیرفت. برنامه نویس با خوشحالی نخستین سؤال خود را مطرح کرد : « فاصله زمین تا ماه چقدر است؟» مهندس دست در جیب کتش کرد و 5 دلار به برنامه نویس داد. برنامه نویس با خوشحالی گفت :« حالا شما یک سؤال از من بپرسید.»

اندکی بعد مهندس گفت:« آن چیست که وقتی در آسمان است دو پا دارد و وقتی روی زمین می آید سه پا؟»

مهندس این را گفت و دوباره رویش را برگرداند تا بخوابد. برنامه نویس مدت زیادی را فکر کرد تا پاسخ سوال را بیابد اما به نتیجه ای نرسید. سپس از لپ تاپش کمک گرفت و بر روی اینترنت هزاران سایت و وبلاگ را جست و جو کرد. او از تمام موتور های جستجوگر هم کمک گرفت اما هیچ کدام نتیجه نداد. اواین سؤال را برای تمام دوستان و آشنایانش ایمیل کرد و حتی با چندی از آنها مکالمه اینترنتی داشت اما به نتیحه ای نرسید.

سرانجام پس از چند ساعت مهندس را بیدار کرد و 50 دلار به او داد. مهندس 50 دلار را در جیبش گذاشت و خواست دوباره بخوابد اما برنامه نویس به سرعت پرسید:« من از همه کمک گرفتم و هر جا را که میتوانستم گشتم اما چیزی پیدا نکردم جواب این سؤال چیست؟»

مهندس یک 5دلاری از جیبش در آورد و به برنامه نویس داد!

داستانک

بادکنک
غريبه
درد عاشقي
ترس، نابودگرعشق
نفرین
ايميلي براي خدا
دخترک گل فروش
ف
نجان قهوه
شاخه گل خشکیده
شكلات تلخ